Lokaal Belang neemt niet deel aan raadsverkiezingen

Foto: Ziko - CC BY-SA 3.0 - uitsnede van origineel

 CAMPAGNENIEUWS – Van: Lokaal Belang |  De politieke partij Lokaal Belang neemt niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Sittard-Geleen, die op 21 maart plaatsvinden.

De fractie en steunfractie zullen echter tot aan de verkiezingen onder de naam Lokaal Belang actief blijven. Daarna zal de partij ophouden te bestaan.

Het is vandaag de dag steeds moeilijker om als kleine fractie alle aspecten van het gemeenteraadswerk naar behoren te kunnen uitvoeren. De complexiteit van het sociale domein vormt een sprekend voorbeeld.

Daarom hebben Jos Dukers en Fred den Rooijen na rijp beraad ervoor gekozen, om aan te sluiten bij een grote partij, die zowel in Sittard-Geleen als daarbuiten sterk geworteld is. Jos en Fred zullen gaan aansluiten bij het CDA en deel gaan uitmaken van de vijftig kandidaten op de kieslijst van het CDA.

DIT IS CAMPAGNENIEUWS, een bericht aangeleverd door één van de lokale politieke partijen die op 21 maart aanstaande meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het bericht weerspiegelt puur de mening van de betreffende lokale politieke partij en is onverkort en ongewijzigd geplaatst.
Cookieinstellingen