Wil Boessen op kieslijst CDA

Foto: CDA

 CAMPAGNENIEUWS – Van: CDA |  Oud-Fortunaspeler en huidig FC Den Bosch trainer Wil Boessen heeft zich voor de komende gemeenteraadsverkiezingen verkiesbaar gesteld voor het CDA Sittard-Geleen. Hij doet dit als steunkandidaat op plaats 27.

“Ik heb de afgelopen jaren in verschillende opzichten een aantal keren met Noël van doen gehad. Zijn visie, aanpak en betrokkenheid spreken mij aan en vertonen duidelijke overeenkomsten met mijn manier van werken. Het maximale uit een team halen, beperkt zich niet alleen tot de sport.” aldus Boessen.

CDA-lijsttrekker Noël Lebens is blij dat Wil Boessen zich aan het CDA heeft verbonden: “Onze lijst kent ook deze keer weer de nodige nieuwelingen. Wil heeft een enorme ervaring in het begeleiden en stimuleren van talentvolle mensen. Zijn steun kunnen we hierbij goed gebruiken.”

Ook al heeft Wil Boessen tijdens zijn actieve voetbalcarrière furore gemaakt als verdediger, bij de komende verkiezingen richt hij zich op het scorend vermogen!

Het CDA Sittard-Geleen hanteert bij de gemeenteraadsverkiezingen het principe van ‘de meeste stemmen gelden’. Dat betekent dat de plaats op de lijst niet alles bepalend is.

DIT IS CAMPAGNENIEUWS, een bericht aangeleverd door één van de lokale politieke partijen die op 21 maart aanstaande meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het bericht weerspiegelt puur de mening van de betreffende lokale politieke partij en is onverkort en ongewijzigd geplaatst.
Cookieinstellingen