OCI-Lions wint met 28-22 van HC Visé BM

In een stevige pot handbal heeft koploper in de BeNe-League handbal OCI-Lions zaterdagavond in de Stadssporthal HC Visé BM met 28-22 verslagen.

Bij rust ging OCI-Lions al comfortabel met een voorsprong van 9 doelpunten aan de leiding: 18-9.

Na rust leek Visé aan een inhaalslag te beginnen, maar vanaf 19-13 wist OCI-Lions de marge van 8 à 9 doelpunten te herstellen en vast te houden, hetgeen aan de kant van Visé nogal eens tot frustratie leidde, goed voor een gele kaart voor de Belgische coach en later nog een 2-minutenstraf. De maximale voorsprong bedroeg 10 doelpunten.

Aan het slot van de wedstrijd kreeg doelman Thijs van Leeuwen een publiekswissel. De doelman werd dan ook uitgeroepen tot man van de wedstrijd.