Probeer nu ijshockey, de coolste sport van Nederland!

Foto: Smoke Eaters

Kom naar de IIHF World Girls Ice Hockey Day en de open dag van IJshockeyclub VJB Smoke Eaters en ervaar de coolste sport van Nederland.

Op 8 oktober staan de trainers en vrijwilligers van de club op schaatsbaan Laco Glanerbrook in Geleen klaar om jonge belangstellenden een onvergetelijk middag te bezorgen.

Smoke Eaters speelt de coolste sport van Nederland: ijshockey is snel, dynamisch en heel uitdagend. Kinderen kunnen al vanaf 5 jaar terecht bij Smoke Eaters en na een aantal weken kunnen ze al een echte wedstrijd spelen.

Wie dacht dat ijshockey alleen voor jongens is heeft het het mis. Op 8 oktober is er speciaal voor de meiden de IIHF World Girls Ice Hockey Day!

Smoke Eaters organiseert de IIHF World Girls Ice Hockey Day en de open dag speciaal voor iedereen in Sittard-Geleen en omstreken die de sport eens van dichtbij wil meemaken. De open dag is voor kinderen tot 13 jaar en hun ouders. Tijdens de open dag kunnen kinderen vanaf 09:30 uur een wedstrijd zien, op de foto met enkele eredivisie-Eaters en de Blue Devil en vanaf 12:00 uur meedoen met een spellencircuit en mini-wedstrijd op het ijs. Voor ouders staat de koffie klaar met iets lekkers.

De dag is gratis toegankelijk en voor bezoekers die interesse hebben in ijshockey is er een speciaal welkomstcadeau: een maand gratis sporten inclusief een echte puck. “We doen dit om nog meer kinderen te stimuleren om onze sport te proberen en kinderen na de maand lid worden krijgen ze ook nog een echte ijshockeystick cadeau!“, zo laat Jenny Goessens van Smoke Eaters weten.

Stuur voor meer informatie over de open dag een e-mail aan Ginny Isbouts of aan Jenny Goessens of kijk op de website van Smoke Eaters.

Cookieinstellingen