Zesde Teddy Bear Toss bij Laco Eaters Limburg

Teddy Bear Toss 2016
Teddy Bear Toss 2016
Foto: © Jan Hofstede

Het is bij Laco Eaters Limburg inmiddels een mooie traditie geworden: de Teddy Bear Toss. Dit jaar wordt de toss voor de zesde keer gehouden.

Tijdens een reguliere competitiewedstrijd in december gooit het publiek bij het eerste doelpunt van de thuisploeg de massaal meegebrachte knuffels op het ijs. De nieuwe ingepakte KiKa-knuffels worden daags na de wedstrijd door spelers naar de kinderafdelingen van de Zuid-Limburgse ziekenhuizen gebracht.

De andere knuffels gaan naar speelgoedbank de Grabbelton, waar kinderen uit gezinnen met weinig financiële armslag toch ook van speelgoed kunnen worden voorzien.

Behalve deze twee goede doelen is er nog een derde goed doel aan deze leuke actie verbonden. Ook de stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) wordt met de Teddy Bear Toss gesteund. Bezoekers van deze speciale wedstrijd kunnen van KIKA-knuffels kopen en die later op het ijs gooien. Met de aanschaf van de knuffels wordt KIKA direct gesteund. Op Eaterswear.nl zijn de KiKa-beren te koop. U kunt ze dan op 17 december voor de wedstrijd tegen Tilburg afhalen. Het aanvangstijdstip van de wedstrijd is vervroegd naar 18:00 uur zodat de kinderen ook mee kunnen.

Kom dus op 17 december om 18:00 uur massaal naar Laco Glanerbrook voor de wedstrijd van Laco Eaters Limburg tegen Tilburg Trappers en gooi je knuffels op het ijs! Kinderen met een knuffel mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van hun ouders.

Maatschappelijk partner worden?

Door 10 of meer KiKa-beren te kopen via www.eaterswear.nl wordt u Maatschappelijk Partner. Uw naam of de naam van uw bedrijf wordt dan vermeld op de Facebookpagina van Eaters en op de wedstrijddag wordt uw bedrijfslogo of naam geprojecteerd op het scherm boven het ijs!

Scholenactie

De organisatie van de Teddy Bear Toss daagt scholieren uit om met hun klas zoveel mogelijk knuffels te verzamelen en dat aantal door te geven via [email protected]. De klas met de meeste knuffels wint een gratis bezoek aan een wedstrijd van Eaters in januari en na afloop daarvan mag de klas dan ook nog met de spelers op de foto.

Cookieinstellingen