Fortuna Sittard biedt halve seizoenkaart aan

Foto: Fortuna Sittard

Wie vóór woensdag 21 december een halve seizoenkaart koopt krijgt de laatste wedstrijd van Fortuna Sittard vóór de winterstop cadeau.

Op 23 december speelt Fortuna namelijk het voorlaatste duel in de strijd om de tweede periode thuis tegen Jong FC Utrecht.

Fortuna Sittard is bezig aan een ongekend goed seizoen en doet door de prachtige resultaten nog volop mee voor de prijzen. Een mooi moment voor supporters om een halve seizoenkaart aan te schaffen, zodat ze niks meer hoeven te missen van dit prachtige seizoen.

Met de halve seizoenkaart kom je tijdens de tweede seizoenshelft voordelig naar het stadion. Daarnaast ontvang je op vertoon van de seizoenkaart korting bij diverse bedrijven in de regio. Al met al genoeg reden om een halve seizoenkaart te kopen en de ploeg na de winter te komen steunen.

Online bestelprocedure

  • Voor supporters die in het verleden al een ticket/seizoenkaart hebben aangeschaft, klik HIER;
  • Voor supporters die in het verleden nog géén ticket/seizoenkaart hebben aangeschaft, klik HIER.

Meer informatie over het online/offline aanschaffen van de halve seizoenkaart, over de prijzen van de seizoenkaart, de ophaaldata en over de kortingen die je met de seizoenkaart ontvangt vind je HIER.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen