Fortuna Sittard start derde periode uit tegen FC Dordrecht

Foto: © Rik van Mulken

Fortuna Sittard weet zich vanavond in Dordrecht tijdens de eerste wedstrijd van de derde periode gesteund door ruim 300 meereizende supporters.

FC Dordrecht staat momenteel op de 15e plek van de ranglijst. Afgelopen wedstrijd wonnen de ‘schapenkoppen’ uit van Jong FC Utrecht.

In Sittard verloor FC Dordrecht met 5-1 de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Voor die nederlaag zal het team van coach Jan Everse zich ongetwijfeld willen revancheren. Daar komt nog bij dat Fortuna Sittard momenteel lijstaanvoerder is en ook dat zorgt natuurlijk voor extra motivatie bij een tegenstander.

Fortuna Sittard is aan een mooie reeks wedstrijden bezig. In competitieverband werden de laatste 7 wedstrijden allemaal gewonnen. Alleen het bekerduel tegen eredivisionist AZ liep uit op een teleurstelling.

Coach Sunday Oliseh kan vandaag niet beschikken over Marco Ospitalieri. De linksback is geblesseerd. De kans is dan ook groot dat de onlangs gecontracteerde Michael (Mica) Pinto op die positie vanavond meteen al zijn debuut maakt in de basis.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Miguel Santos, Christopher Braun, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Michael Pinto, Jorrit Smeets, Dries Saddiki, Stefan Askovski, Lisandro Semedo, Finn Stokkers en Djibril Dianessy.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter  Pérez, met assistentie van grensrechters Hubers en Janssen en vierde official De Cock.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen