Eaters verliest na penaltyshots van Unis Flyers

Laco Eaters Limburg heeft aan het uitduel tegen Unis Flyers Heerenveen zaterdagavond één punt overgehouden.

Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2. Ook na 5 minuten overtime was dat het geval. Flyers trok de overwinning over de streep met penalty shots.

Het eerste doelpunt in de wedstrijd viel pas toen de speeltijd al bijna half verstreken was. Flyers kwam op voorsprong door een doelpunt (PP, 29:39) van Bezak. Jord Smit maakte gelijk (34:55) en zette Eaters in de laatste minuut van de tweede periode op voorsprong (PP, 39:17). Die beklijfde echter niet, want Flyers kwam tegen het einde van de derde periode weer op gelijke hoogte (PP, 56:44) door een doelpunt van Demelinne.

Zondagavond speelt Eaters om 19:00 uur thuis in Laco Glanerbrook tegen Red Eagles Den Bosch.