Eaters IJshockey, al 50 jaar één met Geleen!

Foto: Smoke Eaters 50 Jaar

In 2018 bestaat ijshockeyclub Smoke Eaters vijftig jaar: een glorieuze historie van 50 jaar ijshockey in Geleen, met kampioenschappen en vele andere gedenkwaardige evenementen.

De snelste teamsport ter wereld heeft zijn plek veroverd in het hart van Geleen en viert daarom samen met (oud)spelers, fans, families, sponsors en vrijwilligers in het weekend van 15-16 september 2018 dit mooie jubileum.

Comité Eaters 50 jaar, bestaand uit onder andere oud-voorzitter Jerome Hennekens, mr. Eaters Marcel Houben en vertegenwoordigers van de besturen en fan schare van Laco Eaters en VJB Smoke Eaters, is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen.

Op www.facebook.com/eaters50jaar kunt u de ontwikkelingen in de aanloop naar de jubileumfestiviteiten volgen en al volop herinneringen ophalen. Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor een internationaal ijshockeytoernooi in dit jubileumweekend voor het eredivisieteam, diverse jeugdwedstrijden, een Eaters-tentoonstelling, een jubileumboek, tal van activiteiten voor de kinderen en ook een reüniewedstrijd van oud-spelers van het eerste team. Aansluitend wordt op de zaterdag een feestavond georganiseerd waarop men zoveel mogelijk voormalige Eatersspelers, supporters en sponsoren van nu en weleer hoopt te mogen begroeten.

We Eaters een warm hart toedraagt reserveert het weekend van 15 en 16 september 2018 alvast in zijn of haar agenda. Het wordt beslist een geweldig jubileumfeest!

Cookieinstellingen