Ontknoping BeNeLeague handbal: OCI-Lions – Sporting Nelo

Foto: © Ron Philips -Sporteve-foto.nl

Op Achilles Bocholt na is nog geen enkele club uit de top 5 zeker van het bereiken van de eindstrijd om het kampioenschap in de BeNeLeague.

OCI-Lions, Initia/Hasselt, Fiqas/Aalsmeer en Bevo zijn de 4 ploegen die in hun laatste competitieduel één van de drie nog vacante plekken voor de Final Four-wedstrijden veilig moeten zien te stellen. De finale van de BeNeLeague-competitie vindt dit jaar op 17 en 18 maart plaats in Den Bosch.

OCI-Lions speelt zaterdagavond om 20:00 uur thuis in de Stadssporthal in Sittard en heeft tegen Sporting Nelo aan één punt genoeg om zich bij de laatste vier te scharen. Voor de Belgische tegenstander staat er niets meer op het spel. Sporting Nelo, met aan boord de oud-Lionsspelers Ephrahim Jerry, Marco Vernooij en Thijs van Leeuwen, zal naar verwachting dan ook lekker vrijuit spelen om het Lions zo lastig mogelijk te maken.

Bevo neemt het zaterdagavond in Panningen op tegen koploper Achilles Bocholt, Hasselt gaat op bezoek bij Visé en Fiqas reist naar Zwartemeer voor een treffen met JMS/Hurry Up.

Cookieinstellingen