Fortuna Sittard heeft tegen De Graafschap nog iets recht te zetten

Foto: © Rik van Mulken

Fortuna Sittard zag op vrijdagavond 27 oktober 2017 in Doetinchem de eerste periodetitel uit handen glippen.

De Graafschap versloeg de geelgroenen, toen nog onder leiding van Sunday Oliseh, met 2-0.

Maandagavond kan Fortuna Sittard hiervoor revanche nemen. Ditmaal zijn de superboeren in de race om periodetitel. Om die binnen te halen moeten de superboeren winnen van Fortuna Sittard en mogen FC Dordrecht en FC Emmen hun wedstrijd in geen geval winnen. FC Dordrecht ontvangt RKC Waalwijk en FC Emmen gaat op bezoek bij FC Oss.

Los van eventuele revanchegevoelens zal Fortuna Sittard de wedstrijd sowieso willen winnen om in de race te blijven voor directe promotie. Dat zal dan moeten gebeuren zonder de geblesseerden Gavin Vlijter, Jorrit Smeets, Marco Ospitalieri en Miguel Santos. Laatstgenoemde raakte geblesseerd tijdens de training. Ook Lazar Kojic ontbreekt, hij verblijft momenteel in Servië vanwege trainingswedstrijden voor Servië U19.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Aykut Özer, Clint Essers, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Kai Heerings, Dries Saddiki, Todd Cantwell, Lars Hutten, Djibril Dianessy, Finn Stokkers en Lisandro Semedo.

De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. Mulder, met assistentie van grensrechters Lapar en Waleveld en vierde official Voncken.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen