Kojic, Vidigal en mogelijk ook Schuurs niet beschikbaar tegen SC Cambuur

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard zal het op 23 maart aanstaande tegen SC Cambuur behalve zonder Lazar Kojic en André Vidigal mogelijk ook zonder Perr Schuurs moeten stellen.

De spelers zijn opgeroepen om de kleuren van hun land te verdedigen. Lazar Kojic is momenteel al in Servië voor een trainingsstage met Servië Onder-19. Voor Schuurs staat de kwalificatie voor het EK2018 voor Onder-19 elftallen op het spel. Vidigal werkt twee vriendschappelijke duels af voor Portugal Onder-20.

Perr Schuurs

Aanvoerder Schuurs is opgenomen in de voorlopige selectie van keuzeheer Maarten Stekelenburg. De definitieve selectie wordt op vrijdag 16 maart bekend gemaakt. Gezien het recente verleden is het waarschijnlijk dat Schuurs deel uitmaakt van de definitieve selectie.

In dat geval mag hij het samen met zijn leeftijdsgenoten opnemen tegen Noorwegen (21 maart), Schotland (24 maart) en Duitsland (27 maart) voor een plek op de eindronde van het EK2018 voor Onder-19 elftallen. De voorbereiding op deze duels start op 19 maart. Op woensdag 28 maart worden de Oranje-spelers weer vrijgegeven aan hun clubs. Schuurs mist, in het geval hij deel uitmaakt van de definitieve selectie, de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur op 23 maart.

André Vidigal

Bondscoach José Guilherme wenst wederom gebruik te maken van de diensten van André Vidigal tijdens een oefencampagne van Portugal Onder-20. Vidigal mag zich daarom op 20 maart melden in Lissabon, om vervolgens op 22 maart aan te treden in en tegen Duitsland Onder-20. Vijf dagen later wacht de uitwedstrijd tegen Engeland Onder-20. Op 28 maart worden de Portugese jongelingen weer vrijgegeven aan hun clubs. Als gevolg de interlandverplichtingen mist Vidigal het competitieduel in eigen huis tegen SC Cambuur.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen