Eaters IJshockey, 50 jaar historie in één boek

Foto: Eaters IJshockey

In 2018 bestaat ijshockeyclub Smoke Eaters vijftig jaar. Een glorieuze historie van 50 jaar ijshockey in Geleen, met kampioenschappen en vele andere gedenkwaardige evenementen.

De snelste teamsport ter wereld heeft zijn plek veroverd in het hart van Geleen en viert daarom samen met (oud)spelers, fans, families, sponsors en vrijwilligers in het weekend van 15 en 16 september 2018 dit mooie jubileum.

Onderdeel van de jubileumactiviteiten is de uitgave van een jubileumboek: een halve eeuw historie gebundeld in een schitterende hardcover-uitgave. Ron Moors, Lex Eckhardt, Wil Zwarthoed, Jos Janssen, Anita Keydener en Ben Dols hebben de krachten gebundeld om deze historie middels interviews, anekdotes en vele, vele foto’s in beeld te brengen.

Via Facebook kunnen de vorderingen gevolgd worden en delen fans en oud-spelers van over de hele wereld al hun foto’s uit de oude doos.

Vroege bestellers krijgen zelfs de mogelijkheid hun naam in het boek te laten vereeuwigen. Het belooft een uniek historisch naslagwerk te worden, waar de ijshockeywereld, en Geleen in het bijzonder, trots op mag zijn.

Het boek zal natuurlijk ook te koop zijn tijdens het feestweekend van 15 en 16 september: een datum om alvast in uw agenda te noteren!

Cookieinstellingen