OCI-Lions wint thuis play-off wedstrijd van Herpertz-Bevo

OCI-Lions speelde zaterdagavond in Sittard de derde play-off wedstrijd in de strijd om het landskampioenschap. Tegenstander was Herpertz-Bevo.

In de eerste helft gingen beide ploegen lange tijd in score gelijk met elkaar op. Bij rust was de stand 16-15 voor OCI-Lions.

Na de rust ging het nog even gelijk op tot 23-23. Daarna slaagde OCI-Lions erin om een voorsprong vast te houden en langzaam maar zeker uit te bouwen. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd was het verzet van Bevo definitief gebroken en kon het team van Mark Schmetz uitlopen naar een verdiende 37-28 overwinning.

Volgende week zaterdag 21 april speelt OCI-Lions om 19:00 uur eveneens in de Stadssporthal in Sittard de vierde wedstrijd in de play-offs. Dan is Fiqas/Aalsmeer de tegenstander.

Dinsdag speelt OCI-Lions opnieuw thuis tegen Bevo. De wedstrijd in de Stadssporthal begint om 20:30 uur. Dan gaat het om het veiligstellen van een plek in de finale om de Nederlandse Handbalbeker.