Mogelijk 1200 fans Fortuna Sittard naar Utrecht

Foto:

Aanstaande vrijdag speelt Fortuna Sittard de voorlaatste wedstrijd van het competitieprogramma in de Jupilerleague.

De spanning bij de fanatieke supportersschare van de geel-groenen stijgt tegen het slot van de competitie tot een sinds tientallen jaren niet meer bereikt niveau!

Wat vanavond de uitslag in het over te spelen duel tussen Jong Ajax en N.E.C. Nijmegen ook mag zijn, het duel van Fortuna aanstaande vrijdag tegen het wisselvallige Jong Utrecht moet opnieuw als een finale worden gezien. Maar dat het duel van vanavond tussen de clubs uit Amsterdam en Nijmegen met spanning door alle Fortuna-fans wordt gevolgd mag blijken uit de commentaren op het supportersforum fortunasc.nl. “Pfff niet normaal niet voetballen en toch zenuwen hebben,” zo verzucht een van hen.

Dat heeft er voorlopig toe geleid dat op vrijdagmiddag 20 april twintig touringcars met aan boord in totaal 912 Fortuna Sittard-fans naar Utrecht zullen afreizen.

Nadat de supportersvereniging een succesvolle oproep plaatste voor meer busbegeleiders kan dat aantal zelfs oplopen tot 1200, de volledige capaciteit van het uitvak van FC Utrecht. Om de resterende kaarten – een kleine 300 – aan de man te brengen wordt dinsdagavond 17 april tussen 20:00 en 21:00 uur een extra verkoopmoment ingelast in het supportershome aan de Milaanstraat.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen