Nog meer supporters mee naar uitduel Fortuna Sittard

Foto: © Rik van Mulken

Spelen voor het eerste elftal, dat is het ultieme doel voor elke speler van de Fortuna Sittard Academy.

Op dit moment laten spelers als Perr Schuurs en Clint Essers zien dat die droom zeker uit kan komen. Wat is er dan mooier om als jeugdspeler het eerste elftal aan het werk te zien in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht? Het is één van de twee resterende finales in de ongekend spannende race om het kampioenschap en/of directe promotie.

Fortuna Academy

Handen ineen

Met hulp van een aantal partijen reist de gehele Fortuna Sittard Academy af naar Utrecht om het eerste elftal naar de overwinning te juichen. Met dank aan een gulle gever (hij doneert de kaarten), de sponsorcommissie van de Fortuna Sittard Academy (zij sponsoren de busreis) en Kupers Weert (zij leveren de busreis voor een vriendenprijs) reizen zo’n 150 jeugdspelers en 30 stafleden het eerste elftal per bus achterna. Vanaf de hoofdtribune zullen zij ‘en masse’ de jongens van hoofdtrainer en Hoofd Jeugdopleiding Claudio Braga en assisent-trainer Kevin Hofland verbaal ondersteunen op weg naar directe promotie naar de Eredivisie. En dat zou, afhankelijk van de resultaten op de andere velden, aanstaande vrijdag zomaar al een feit kunnen zijn!

Wil jij ook mee?

Gelukkig staan de Academy-spelers er absoluut niet alleen in stadion De Galgenwaard. Op dit moment hebben ruim 900 (!) suppporters zich al ingeschreven voor de verplichte buscombi van het Fortuna Supporter Collectief. Zodadelijk vindt er een derde en laatste inschrijfmogelijkheid plaats voor de resterende kaarten (capaciteit uitvak: 1200). Heb je nog geen kaart voor het uitvak en wil jij, net als de Academy-spelers, deze wedstrijd niet missen? Zorg dan dat je vanavond tussen 20:00 en 21:00 uur aanwezig bent in het Supportershome (voorzijde stadion). En als je er dan toch bent, bezoek dan meteen even onze fanshop (rechts naast hoofdingang) die speciaal voor deze gelegenheid geopend is van 19:30 tot 21:00 uur.

Voor wie ook meteen zijn/haar kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV wil bemachtigen geldt dan haast geboden is.

In de online voorverkoop vliegen de kaarten de deur uit. Loop geen risico en bestel je ticket(s) alvast snel online of via de Fortuna Sittard App!

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen