Supporters goedgeluimd en mét geluksappel onderweg naar Utrecht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Om 17:15 uur vertrokken de laatste 9 van in totaal 25 bussen met supporters vanaf het Fortuna-stadion aan de Milaanstraat naar stadion De Galgenwaard in Utrecht.

Daar begint om 20:00 uur de uiterst belangrijke voorlaatste competitiewedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Fortuna Sittard. Het duel moét gewonnen worden als het elftal van coach Claudio Braga en assistent Kevin Hofland de kans op rechtstreekse promotie volledig in eigen hand wil houden en ook nog kans wil maken op het kampioenschap van de Jupiler League.

In de Milaanstraat was het vanmiddag een gezellige en uitgelaten drukte. Er heerste een haast voelbare verwachtingsvolle spanning. En elke supporter die in de bus stapte werd door de Zuid-Limburgse fruittelers getrakteerd op een ‘geluksappel’ uit een Limburgse boongaard.

De Zuid-Limburgse fruittelers van de coöperatieve Fruitveiling Zuid-Limburg in Margraten zijn vanaf komend seizoen partner van ‘Fortuna Verbindt’, de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO) tak van Fortuna Sittard.

Ter stimulering van gezonde voeding ontvangen alle kinderen die Fortuna Sittard tijdens seizoen 2018-2019 bezoeken gratis fruit afkomstig uit Zuid-Limburgse boomgaarden.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen