MICROZ nieuwe hoofdsponsor Laco Eaters Limburg

Freek Cuypers, Microz
Foto: © Microz

Laco Eaters Limburg heeft voor het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor vast weten te leggen: het Geleense bedrijf Microz.

Microz ontwikkelt en produceert voedingssupplementen voor private labels. Met haar hoofdkantoor en productielocatie in Geleen is Microz een belangrijke speler in de wereld van voedingssupplementen.

Eaters draagt vanaf nu dan ook met de nodige trots de naam Microz Eaters Limburg.

“Microz was al verbonden aan de Eaters als sponsor en supplier van sportvoeding via zusterbedrijf BORN Sportscare. Met de adviezen, sportdranken en sportvoedingen maakten we een verdere professionaliseringsslag. Staf, spelers én bestuur zijn dan ook bijzonder verheugd met het feit dat Microz het vertrouwen heeft om de stap naar het hoofdsponsorschap te nemen,” aldus Ron Lahay, bestuurslid van Microz Eaters Limburg.

Voor Microz betekent dit een belangrijke stap in de verdere branding van het bedrijf in de regio Sittard-Geleen. Naast een partnership met Groove Garden is het vanaf nu dus ook ‘Microz Eaters Limburg’. “Als bedrijf leggen wij de nadruk op ‘samen ontwikkelen’. Dit geldt zowel extern op het gebied van productontwikkeling en het uitdiepen van de relaties met onze klanten als het ontwikkelen van het individu binnen onze organisatie,” zegt Freek Cuypers, directeur van Microz B.V. “Onze organisatie groeit en middels deze stap hopen wij meer aandacht te genereren voor Microz als werkgever in de regio en zo potentiële werknemers te bereiken.”

Samen met Microz zal Eaters Limburg ook verder kunnen gaan in de ontwikkeling die onder de naam Laco Eaters Limburg al is ingezet. Microz Eaters Limburg bedankt Laco dan ook voor de fijne samenwerking als hoofdsponsor de afgelopen jaren.

Samen ontwikkelen. Het gebeurt in Sittard-Geleen.

Reacties

article
131185
Laco Eaters Limburg heeft voor het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdsponsor vast weten te leggen:
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20180425/microz-nieuwe-hoofdsponsor-laco-eaters-limburg/
2018-04-25T19:18:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/04/25191726/MIcroz-Eaters-Freek-Cuypers.jpg
Microz Eaters Limburg
Eaters Limburg, Nieuws, Sport, Zakennieuws