Geleense ijshockeyvereniging Eaters viert 50 jarig jubileum

Foto: Frans Heuts

Dit jaar bestaat ijshockeyclub Smoke Eaters uit Geleen 50 jaar. Een halve eeuw ijshockey met kampioenschappen en vele andere gedenkwaardige gebeurtenissen.

De snelste teamsport ter wereld heeft zijn plek veroverd in het hart van Geleen en viert daarom samen met (oud)spelers, fans, families, sponsors en vrijwilligers in het weekend van 15-16 september 2018 dit mooie jubileum.

Een jubileumweekend kan natuurlijk niet zonder ijshockeywedstrijden op topniveau. Oud-Eaters gaan opnieuw het ijs op en zullen tegenover elkaar staan in twee legendarische wedstrijdtenues van weleer: het allereerste rood-wit-gele Smoke Eaters westrijdshirt en het glorieuze Meetpoint-shirt. Tijdens de ochtenden zullen de Smoke Eaters jeugdteams hun opwachting maken.

Ook een aantal internationale topclubs staan dat weekend in Geleen op het ijs: HYC Herentals, Li├Ęge Bulldogs, Ratinger Ice Aliens en Microz Eaters Limburg! Voor jong en oud is er van alles te zien, te beleven en te doen. Of u nu voor het eerst naar ijshockey komt kijken of al jaren in ‘het ijshockeywereldje’ meedraait: de organisatie belooft dat u zich geen moment zult vervelen!

Noteer deze 15 en 16 september alvast in uw agenda en volg de ontwikkelingen op Facebook.

Reacties