Fortuna Sittard legt opnieuw twee spelers vast

Rubén Ramirez en George Mells
Rubén Ramirez en George Mells
Foto: Fortuna Sittard

Nadat donderdag bekend werd dat Áron Dobos een 4-jarig contract bij de club tekende meldde Fortuna Sittard vrijdag dat er nóg twee spelers zijn gecontracteerd.

Het gaat om 21-jarige Australiër George Mells en de 22-jarige Venzolaan Rubén Ramirez.

Verdediger Rubén Ramirez tekende eerder vandaag een huurovereenkomst voor de duur van één jaar met een optie voor nog eens twee jaar (koop). Middenvelder George Mells kwam een contract voor één jaar overeen met de club.

Technisch directeur Mustafal Aztopal is blij met de komst van beide heren. “George en Rubén zijn beiden jonge en getalenteerde spelers. Rubén kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste profniveau. Hij is een echte winnaar, die hard kan zijn als het moet. Ook George kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste niveau en wist daar met Adelaide United een kampioenschap in de wacht te slepen. Die ervaringen zijn van grote toegevoegde waarde voor de selectie.”

Ramirez, in het bezit van zowel een Venezolaans als een Portugees paspoort, maakte zijn profdebuut bij het Venezolaanse Deportivo Anzoátegui. Na 36 wedstrijden verkaste hij naar Atlético Venezuala dat eveneens uitkomt in de Primera Division Venezolana. De transfervrije Mells kwam in de jeugd uit voor Chelsea FC en Southampton FC. Daarna verhuisde Mells terug naar zijn geboorteland Australië om te gaan spelen voor Adelaide United FC in hoogste divisie (A-League). Op internationaal niveau verdedigde hij de landskleuren van zowel Australië (Onder 17 en 20) als Griekenland (Onder 17).

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen