Oud-spits Sjoerd Ars bij technische staf van Fortuna Sittard

Sjoerd Ars
Foto: SGN

Sjoerd Ars, die in januari 2017 overkwam naar Fortuna Sittard en vorig seizoen werd verhuurd aan De Graafschap, is toegetreden tot de technische staf van Fortuna Sittard.

Dat meldt de club op zijn website. Ars wordt technisch manager en zal als zodanig technisch directeur Mustafa Aztopal beleidsmatig en operationeel gaan ondersteunen. “Zijn meest zichtbare werkzaamheden liggen op het gebied van het ondersteunen van het eerste elftal, het scouten van jonge spelers en het leggen van contacten en onderhandelen met potentiële nieuwe spelers. Daarbij komen niet alleen zijn ervaring als speler, maar zeker ook zijn hbo-opleiding Topsportmanagement & Ondernemerschap en zijn UEFA B en C License prima van pas”, zo meldt de club.

Ars stopte aan het einde van het afgelopen seizoen als profvoetballer. Hij kwam in zijn zestienjarige carrière behalve voor Fortuna Sittard en De Graafschap uit voor RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle, NEC Nijmegen en NAC Breda. Verder speelde hij bij clubs in China, Hongarije, Bulgarije en Turkije.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
139573
Sjoerd Ars, die in januari 2017 overkwam naar Fortuna Sittard en vorig seizoen werd verhuurd
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20180809/oud-spits-sjoerd-ars-technische-staf-fortuna-sittard/
2018-08-09T12:10:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/08/09114435/sjoerd-ars-lid-technische-staf-fortuna-sittard.jpg
Fortuna Sittard, Sjoerd Ars
Fortuna Sittard, Sport