Grote belangstelling voor eerste thuiswedstrijd Fortuna Sittard

Foto: Fortuna Sittard

Aanstaande zaterdag speelt Fortuna Sittard de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisiecompetitie 2018-2019. Er is veel belangstelling voor die wedstrijd.

Omdat veel supporters tegen problemen aanlopen bij het online aanschaffen van kaarten voor het duel tegen landskampioen PSV is het voor de komende thuiswedstrijd eenmalig mogelijk om kaarten aan te schaffen bij de receptiebalie in het stadion. Ook kunnen supporters vanaf nu online 2 kaarten per account aanschaffen.

Losse kaarten

Door de grote belangstelling voor de wedstrijd Fortuna Sittard – PSV komen er veel vragen/telefoontjes binnen op kantoor bij Fortuna Sittard. Om de supporters beter te faciliteren in het verkrijgen van de tickets zal met ingang van vandaag iedere werkdag de receptie geopend zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur. Supporters dienen bij de receptie hun gegevens in te vullen en kunnen dan 2 tickets per persoon bestellen.

Seizoenkaart

De supporters die de komende dagen nog een seizoenkaart aanschaffen, dienen de kaart liefst tijdens kantooruren of anders voorafgaand aan de wedstrijd – hou dan rekening met flinke drukte – bij de receptie op te halen.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen