Fortuna Sittard tegen Willem II op jacht naar eerste thuiszege

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Afgelopen zondag haalde Fortuna Sittard in Breda tegen N.A.C., na een wedstrijd vol strijd, verdiend de eerste competitiezege binnen.

Daarmee was de club, tot opluchting van alles en iedereen met een geelgroen hart, niet langer de enige ploeg in de eredivisie die nog geen enkele wedstrijd had gewonnen en werd en passant de rode lantaarn overgedragen aan FC Groningen.

Vanavond om half zeven speelt Fortuna Sittard thuis tegen Willem II, de derde . Tegen de Tilburgers zal het team van René Eijer voluit willen gaan om ook de eerste thuiszege te boeken.

Willem II boekte tot dusver een overwinning meer dan Fortuna Sittard. De club kreeg op bezoek in Eindhoven een stevig pak slaag van PSV (6-1), maar won een week daarvoor in eigen huis met 5-0 van Heracles Almelo, toch ook altijd een stevige tegenstander.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Alessandro Ciranni, Wessel Dammers, Branislav Ninaj, Marco Ospitalieri, Ahmed El Messaoudi, José Rodriguez, Jorrit Smeets, Lisandro Semedo, Andrija Novakovich en Mark Diemers.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Lindhout, met assistentie van grensrechters Bluemink en De Nas en vierde official Nagtegaal. Als videoscheidsrechters kijken Van der Eijk en Van de Ven mee.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen