Fortuna Sittard speelt vanavond uit tegen SC Heerenveen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard heeft zaterdag een lange reis voor de boeg. De ploeg van René Eijer moet dan op bezoek bij SC Heerenveen.

De wedstrijd begint om 20:45 uur. De thuiskomst wordt dus een latertje en dat geldt ook voor de ruim 300 meereizende Fortuna-supporters.

Fortuna speelde in het verleden acht keer uit tegen Heerenveen en wist van die 8 ontmoetingen er 1 te winnen, 2 keer eindigde het duel in een gelijkspel en 5 keer wonnen de Friezen.

Heerenveen is dit seizoen nog steeds op jacht naar de eerste thuiszege en zal er tegen Fortuna Sittard op gebrand zijn om die te behalen. Fortuna Sittard zal ongetwijfeld een vervolg willen geven aan de afgelopen thuisduels, waarin de ploeg een prima indruk achterliet.

Bij Fortuna Sittard is de selectie op de langdurig geblesseerden Saba, Vlijter en Dianessy en de zieke Hutten na compleet, want ook spits Andrija Novakovich is inmiddels weer inzetbaar.

De verwachte opstelling van Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Alessandro Ciranni, Branislav Ninaj, Wessel Dammers, Michael Pinto, Ahmed El Messaoudi, Mark Diemers, José Rodríguez, Lisandro Semedo, Finn Stokkers en Lazaros Lamprou.

De wedstrijd in het Abe Lenstra stadion staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
148716
Fortuna Sittard heeft zaterdag een lange reis voor de boeg. De ploeg van René Eijer
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20181201/fortuna-sittard-speelt-vanavond-uit-tegen-sc-heerenveen/
2018-12-01T07:00:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/07151754/fortuna-sittard-logo-op-grasmat1.jpg
Fortuna Sittard, SC Heerenveen
Fortuna Sittard, Sport