Ook Fortuna Sittard zamelt in voor voedselbankactie L1

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 5 december trapt L1 de jaarlijkse actieweek Samen voor de Voedselbank af. Heel Limburg voert vanaf dan tot 13 december actie om zoveel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de minderbedeelden.

Ook Fortuna Sittard doet mee: op vrijdag 7 december aanstaande worden er producten ingezameld voor de Limburgse Voedselbanken. Bij de ingangen van het stadion zijn inzamelplekken waar bezoekers van de wedstrijd Fortuna Sittard – AZ meegebrachte houdbare producten kunnen afgeven. Geld doneren mag uiteraard ook.

Fortuna Sittard en L1 zorgen ervoor dat de producten vervolgens via de Limburgse Voedselbanken terecht komen bij gezinnen en alleenstaanden die het financieel moeilijk hebben.

Boodschappenlijst

De gezamenlijke Limburgse Voedselbanken hebben een lijst opgesteld van lang houdbare producten die het hardste nodig zijn: pasta; rijst; blikgroente; vlees in blik; houdbare zuivel in pak; koffie/thee; aardappelpurree in pak; houdbaar broodbeleg; bak-/olijfolie en soepen. Kun jij het missen? Neem het dan mee naar het stadion op vrijdag 7 december!

Dossier: Fortuna Sittard
'

Reacties

article
149064
Op 5 december trapt L1 de jaarlijkse actieweek Samen voor de Voedselbank af. Heel Limburg
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20181205/ook-fortuna-sittard-zamelt-in-voor-voedselbankactie-l1/
2018-12-05T09:08:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/12114150/voedselbank-l1-karavaan.jpg
Fortuna Sittard, Voedselbankactie L1
Fortuna Sittard, Nieuws, Sport