Wat kan Fortuna Sittard vandaag in de Kuip tegen Feyenoord?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard reist vandaag naar de Kuip in Rotterdam-Zuid voor een wedstrijd tegen Feyenoord. Dat is de huidige nummer 3 van de ranglijst.

De Rotterdammers zijn na een matige start van het seizoen momenteel bezig aan een sterke serie, want de laatste vijf duels werden gewonnen. Feyenoord kwam de eer toe om een einde te maken aan de ongeslagen status van koploper PSV. Verder won de formatie van coach Giovanni van Bronckhorst tot nu toe elke thuiswedstrijd.

Kevin Hofland koestert de nodige herinneringen aan de Kuip, want de assistent-coach van Fortuna Sittard speelde van 2007 tot 2010 in totaal 54 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin wist hij als verdediger drie keer te scoren.

De geelgroenen weten zich gesteund door een vol uitvak. 1200 Fortuna Sittardaanhangers maken zondag de reis naar de havenstad en hopen op een goed resultaat. Het zou mooi zijn als het de Fortunezen lukt om een einde te maken aan de onafgebroken reeks Rotterdamse thuisoverwinningen. Eén punt is al een stunt.

Mogelijke opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Alessandro Ciranni, Branislav Ninaj, Wessel Dammers, Michael Pinto, Ahmed El Messaoudi, José Rodríguez, Mark Diemers, Lisandro Semedo, Andrija Novakovich, Lazaros Lamprou.

Het startsignaal voor de wedstrijd wordt om 16:45 uur gegeven door scheidsrechter Jeroen Manschot.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
149943
Fortuna Sittard reist vandaag naar de Kuip in Rotterdam-Zuid voor een wedstrijd tegen Feyenoord. Dat
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20181216/wat-kan-fortuna-sittard-vandaag-in-de-kuip-tegen-feyenoord/
2018-12-16T09:00:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/10/07145140/fortuna-sittard-logo-op-grasmat.jpg
De Kuip, Feyenoord, Fortuna Sittard, Rotterdam
Fortuna Sittard, Sport