Technisch directeur Mustafa Aztopal verlaat Fortuna Sittard

Foto: SGN/Fortuna Sittard

Na anderhalf jaar actief te zijn geweest voor Fortuna Sittard neemt technisch directeur Mustafa Aztopal per 1 januari afscheid van de club.

De club laat weten dat Aztopal voor een nieuw avontuur kiest. Hoe dat eruit ziet is nog onduidelijk, maar hij beschikt over verschillende opties.

Algemeen directeur Ivo Pfennings: “We respecteren uiteraard zijn keuze, maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat hij onze club gaat verlaten. Mustafa heeft deel uitgemaakt van onze organisatie gedurende een heel succesvolle periode. Er staat nu een representatief elftal dat goed presteert in de Eredivisie en de bekercompetitie. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben”.

De honneurs worden tijdelijk waargenomen door de algemeen directeur. Technisch manager Sjoerd Ars ondersteunt hem daarin. Pfennings vervolgt: “Dit is een tijdelijke oplossing. We nemen nu de tijd om te zoeken naar een goede opvolger voor Mustafa die past binnen de club en die ons verder kan helpen bij het bereiken van onze doelstellingen op de lange en korte termijn. In die zoektocht gaat kwaliteit absoluut voor snelheid.”

De scheidend technisch directeur kijkt met een tevreden gevoel terug. “Aan alle goede dingen komt een eind. Mijn avontuur bij Fortuna Sittard komt nu langzaam teneinde. Ik heb niet alleen de promotie mogen meemaken, ik laat het elftal nu goed achter. Gedurende de afgelopen anderhalf jaar heb ik mijn best gedaan voor de club en heb ik geprobeerd om een bijdrage te leveren aan het succes. Ik wil dan ook iedereen bedanken die de afgelopen periode het pad samen met mij bewandeld heeft. Ik blijf hoe dan ook werkzaam in de voetballerij. Maar ik ben voor altijd een Fortunees. Samen nao veure!”

Ook voorzitter Isitan Gün dankt Aztopal voor zijn tijd bij Fortuna Sittard: “Mustafa verlaat ons als een vriend en met en positief gevoel. Uiteraard wensen we hem veel succes voor de toekomst”.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
150331
Na anderhalf jaar actief te zijn geweest voor Fortuna Sittard neemt technisch directeur Mustafa Aztopal
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20181221/technisch-directeur-mustafa-aztopal-verlaat-fortuna-sittard/
2018-12-21T08:04:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/12/20201440/aztopal-verlaat-fortuna-vol-stadion-fortuna-sittard.jpg
Fortuna Sittard, Mustafa Aztopal
Fortuna Sittard, Sport