Fortuna Sittard sluit tegen FC Groningen eerste competitiehelft af

Foto: Fortuna Sittard

Zaterdagavond om 18:30 uur speelt Fortuna Sittard de laatste competitiewedstrijd van het memorabele jaar 2018.

Na promotie naar de Eredivisie weet het team van René Eijer en Kevin Hofland zich tot nu toe uitstekend te weren op het hoogste niveau in Nederland. Zaterdagavond komt FC Groningen op bezoek in Sittard.

Fortuna Sittard zal erop gebrand zijn die laatste thuiswedstrijd van het jaar te winnen. Als dat lukt wordt het verschil met FC Groningen, dat momenteel op de zestiende plek van de ranglijst staat, vergroot naar 9 punten in het voordeel van Fortuna Sittard. Als… want de noorderlingen zullen beslist alles op alles zetten om met drie punten de lange terugreis te aanvaarden en om uit de degradatie-/nacompetitiezone te geraken.

Fortuna Sittard kan niet beschikken over reservedoelman Aykut Özer. Hij kreeg een rode kaart tijdens het bekerduel tegen SC Cambuur en is daardoor twee wedstrijden geschorst.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Branislav Ninaj, Wessel Dammers, Kai Heerings, Michael Pinto, José Rodríguez, Ahmed El Messaoudi, Mark Diemers, Lisandro Semedo, Andrija Novakovich en Lazaros Lamprou.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen