Fortuna Sittard op carnavalszondag naar Alkmaar

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Net in een fase dat Fortuna Sittard een paar fikse nederlagen te verwerken kreeg staan er twee zware uitwedstrijden op het programma.

Volgende week treed de formatie van coach René Eijer in de Johan Cruyff Arena aan tegen Ajax en vandaag staat de uitwedstrijd tegen AZ op het programma.

De Alkmaarders verloren afgelopen woensdag de halve finale om de KNVB-beker van Willem II na een verlenging en strafschoppen. Een zware wedstrijd die uiteindelijk verloren werd. AZ zal die kater tegen Fortuna Sittard ongetwijfeld willen wegspoelen en Fortuna Sittard zal er alles aan doen om tenminste een punt mee naar Sittard te nemen.

Om 16:45 uur, dat is rond de tijd dat de optochtjury in Sittard de uitslagen van de carnavalsoptocht bekend maakt, gaat in Alkmaar de bal rollen voor het competitieduel tussen AZ en Fortuna Sittard. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Coach René Eijer kan niet beschikken over José Rodríquez: die pakte tegen Heerenveen een rode kaart. Ninaj, Zeka, Stokkers, Dammers, Syhre, Vlijter, Dianessy en Koot zijn geblesseerd.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Alessandro Ciranni, Calvin Mac-Intosch, Kai Heerings, Michael Pinto; Ahmed El Messaoudi, Jorrit Smeets, Mark Diemers; Lisandro Semedo, Andrija Novakovich en Lazaros Lamprou.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

Cookieinstellingen