Edwin Janssen nieuwe hoofdtrainer van Geonius V&L

Dames Geonius V&L
Foto: © V&L

Handbalvereniging Geonius V&L maakt bekend dat Edwin Janssen komend seizoen aantreedt als nieuwe hoofdtrainer het eerste vrouwenteam van V&L, dat uitkomt in de eredivisie.

Janssen is momenteel trainer bij het Regionaal Training Centrum (RTC) in Limburg en werkt als sportleraar op de universiteit van Maastricht. Hij was in het verleden al gedurende vijf jaar hoofdtrainer van V&L en bereikte destijds onder andere promotie naar de eredivisie. Momenteel heeft hij binnen Geonius/V&L Dames B1 onder zijn hoede.

Verder meldt de club dat naast de benoeming van de nieuwe hoofdtrainer de overeenkomst met hoofdsponsor Geonius met 3 jaar is verlengd en dat met deze overeenkomst een verdubbeling van het sponsorbedrag is gemoeid. Dat biedt volgens de club mooie mogelijkheden om de ambitie voor komend seizoen kracht bij te zetten: het spelen van een rol van betekenis in de top van de eredivisie en integratie van jeugd door opleiding. Een goede mix van ervaring en talent blijft de basis voor de komende jaren.

Reacties