OCI-Lions sluit BeNeLeague-competitie af op derde plek

OCI-Lions heeft vandaag in eigen huis de laatste competitiewedstrijd in de BeNeLeaguecompetitie met ruime cijfers gewonnen.

Tegenstander Sasja Antwerpen keek bij rust al tegen een achterstand van 7 doelpunten aan. De ruststand was 20-13. Na rust bouwde Lions de voorsprong uit tot een marge van 10 doelpunten. Eindstand 36-26.

Vandaag viel ook de beslissing welke ploeg als laatste zeker is van deelname aan de Final Four. De strijd om de vierde plek op de ranglijst ging tussen Bevo en Aalsmeer. Het duel in Panningen eindigde in een gelijke stand, waardoor Aalsmeer zich verzekerd weet van deelname aan de Final Four.

Het finale weekend wordt op 30 en 31 maart afgewerkt in de Lotto Arena in Antwerpen. Op 30 maart speelt OCI-Lions tegen Visé en neemt Aalsmeer het op tegen Achilles Bocholt. Op 31 maart nemen de verliezers het tegen elkaar op om de derde plaats en de winnaars strijden dan om het kampioenschap van de BeNeLeague 2018-2019.