Zondag play-offsduel tussen OCI-Lions en Greenpark/Aalsmeer

Foto: © Ron Philips -Sporteve-foto.nl

OCI-Lions wacht de komende weken een pittig programma met belangrijke duels tegen stevige tegenstanders.

Dat begint al aanstaande zondag 24 maart: dan speelt OCI-Lions de eerste wedstrijd van de play-offs voor plaatsing voor de Best-Of-Three om het kampioenschap van Nederland. Tegenstander: Greenpark/Aalsmeer.

De Noord-Hollandere zijn dit seizoen uitgegroeid tot een ware Angstgegner voor het team van coach Mark Schmetz, want OCI-Lions wist tot nu toe geen enkel duel te winnen. Dat vraagt dus om een stevige revanche. Zondag is daarvoor de eerste kans in eigen huis. De wedstrijd in de Stadssporthal begint om 14:30 uur.

OCI-Lions en Aalsmeer maken kans dat zij het op zondag 31 maart opnieuw tegen elkaar moeten opnemen tijdens het Final Four weekend om het kampioenschap van de BeNeLeague. Als dat zo is dan graag in de finale. Daartoe moet OCI-Lions zaterdag winnen van HC Visé en moet Aalsmeer Achilles Bocholt verslaan.

Wel is al zeker dat OCI-Lions op dinsdag 2 of woensdag 3 april opnieuw in de Stadssporthal tegen Aalsmeer zal aantreden. Dan is de inzet een plek in de finale om de Nationale Handbalbeker.

NOS Sport

De NOS maakt tijdens de halve bekerfinale een reportage met commentaar van Richard van der Made. Mogelijk wordt de wedstrijd zelfs live uitgezonden. In dat geval kan de wedstrijd iets later beginnen.

'
article
157935
OCI-Lions wacht de komende weken een pittig programma met belangrijke duels tegen stevige tegenstanders. Dat
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20190321/zondag-play-offsduel-tussen-oci-lions-en-greenpark-aalsmeer/
2019-03-21T07:00:15+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2016/12/22192959/drie-handballen-handbal.jpg
BeNeLeague, FinalFour, Greenpark Aalsmeer, OCI-Lions, play-offs
OCI-Lions, Sport