Straatvoetbaltoernooi 2019 tijdens meivakantie in Sittard-Geleen

Foto: CC0 via Pixabay

Fortuna Sittard Verbindt, de maatschappelijk tak van Fortuna Sittard, organiseert samen met Stichting Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT in de meivakantie het KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019.

Een spannend 4 tegen 4 toernooi voor zowel voetballers als niet-voetballers.

Roland Hintzen, coördinator van de maatschappelijke projecten van de club, werkt graag mee aan het toernooi: “Het KNVB Straatvoetbaltoernooi past goed bij één van de drie doelstellingen van Fortuna Sittard Verbindt: mensen (en met name kinderen) stimuleren naar een gezonde en actievere levensstijl. Wat is er dan mooier dan een hele middag met je leeftijdsgenootjes in de weer te zijn op en rondom het voetbalveld? En dan maakt het echt niet uit of je ‘op voetbal zit’ of niet. Bewegen en plezier staan voorop. Samen met Ecsplore en SPRINT nemen we daarom graag de organisatie van het toernooi voor onze rekening. Natuurlijk ontvangen de winnaars hun prijs uit handen van een Fortuna-speler.”

Voor jongens én meisjes!

Het KNVB Straatvoetbaltoernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën: 11 tot en met 12 jaar en 8 tot en met 10 jaar. Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven. Het toernooi vindt plaats op woensdag 1 mei op de sportcomplex van VV Sittard aan de Bradleystraat 21 in Sittard. Het toernooi start om 10:00 uur en is – afhankelijk van het aantal deelnemende teams – uiterlijk om 14:00 uur afgelopen.

Schrijf je snel in met je team

Wordt jouw team het beste straatvoetbalteam van Sittard-Geleen? Geef je snel op en ga met je vrienden of vriendinnen de uitdaging aan. Schrijf jouw team in via www.ikinactie.nl (let op! vol=vol). Op de website vind je ook meer informatie en alle spelregels.

Houd er rekening mee dat je bij de inschrijving de geboortedatum van alle spelers én een begeleider in moet vullen. Bij elk team dient een begeleider aanwezig te zijn die minimaal 18 jaar oud is. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail. Let op: deelname aan het KNVB Straatvoetbal kost €3,00 per persoon. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de activiteit zelf.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties