Fortuna Sittard in uitverkocht stadion tegen Feyenoord

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanavond staat in Sittard voor Fortuna Sittard het laatste competitieduel in een mooi eerste jaar Eredivisie na 16 jaar afwezigheid tegen Feyenoord op het programma.

Het slotduel vindt plaats in een nagenoeg uitverkocht huis. Het wordt voor diverse betrokkenen het laatste duel voor hun club. Aan Feyenoord-zijde neemt coach Giovanni van Bronckhorst afscheid, bij Fortuna Sittard geldt dat voor coach René Eijer. En ook teammanager Sjra Philippen neemt van een kleine 40 jaar aan de club te zijn verbonden afscheid. Verder zien de supporters van Fortuna Sittard een aantal spelers voor het laatst tussen de lijnen.

En ofschoon er voor beide teams niets meer op het spel staat hoopt en verwacht iedereen dat er ook vanavond de nodige strijd wordt geboden. Niks mooier dan de laatste wedstrijd met een goed resultaat af te sluiten. Dat geldt niet alleen voor de spelers, maar zeker voor de supporters.

De wedstrijd van vanavond begint om 19:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Alexei Koselev, Calvin Mac-Intosch, Branislav Ninaj, Kai Heerings, Michael Pinto, Andrija Balic, Jorrit Smeets, José Rodríguez, Mark Diemers, Andrija Novakovich en Finn Stokkers.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

0