Inline-Skating Marathon Sittard

Foto: adege CC0 via Pixabay

In het kader van de Stehmann Cup 2019 vindt aanstaande zaterdag 25 mei op het Tom Dumoulin Bike Park om 14:30 uur de Inline-Skating Marathon Sittard plaats.

Deze marathon wordt georganiseerd door de Limburgse Schaatsvrienden. Er wordt gereden op het perfecte, zwarte asfalt van het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. De 2045 meter lange ronde, met een minimumbreedte van 8 meter, met 7 bochten en een klein beetje stijging, wordt op de wedstrijddag alleen door inline-skaters gebruikt. De 21 ronden zullen door de mix van lange rechte stukken, afgewisseld met de bochtigere passages, zorgen voor een selectief parcours. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat.

Informatie

  • Organisator: Limburgse Schaatsvrienden
  • Parcours: route 17
  • Aanmelden
    » Online aanmelden
    Dagaanmelding: mogelijk tot 30 minuten voor aanvang (op 25 mei tot 14:00uur)
  • Locatie en parkeren
    Tom Dumoulin Bike Park, Lissabonlaan 40, Sittard. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplekken in de directe omgeving.

Extra

Limburgse Schaatsvrienden organiseert voor alle deelnemers een mooie, gratis toertocht van 50 tot 60 kilometer. Deze tocht wordt op zondag 26 mei gereden. Maak er een mooi sportief weekend van: boek een overnachting en pik die toertocht lekker mee!
Kijk voor meer informatie op de website van de Limburgse Schaatsvrienden.

Fotobeleid

De organisatie laat weten dat tijdens het evenement foto’s en video’s worden gemaakt waarop de sportieve prestaties worden vastgelegd en die worden gepubliceerd op social media.

Tom Dumoulin Bike Park

Cookieinstellingen