Foto’s Hammer Series Sittard: Sprint en Youth

Dit weekend streek het internationale wielercircus voor de derde keer neer in Zuid-Limburg voor het rijden van de Hammer Series.

De Hammer Series is een wedstrijd waarin wielrenners het in teamverband tegen elkaar opnemen in een klimwedstrijd (afgelopen vrijdag in Vaals), een sprintwedstrijd en een ploegenachtervolging. De Hammer Sprint en de Hammer Chase starten en finishen op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Daar werd gisteren de Hammer Sprint gewonnen door Deceuninck – Quick-Step. Die ploeg won vrijdag ook al de Hammer Climb en gaat vanmiddag met een voorsprong van

Zaterdag vond – voorafgaand aan de Hammer Sprint – op het Tom Dumoulin Bike Park met Hammer Youth tevens een aantal jeugdwedstrijden plaats. Zondagmiddag start om 15:00 uur de finale van deze Hammer Series met de Hammer Chase.

Foto’s van zowel de profs tijdens de Hammer Sprint als van het jonge talent tijdens de Hammer Youth kunt u bekijken door op de foto boven dit bericht te klikken. De foto’s werden ingestuurd door Gerrie Tossings.

Onderstaande video geeft een impressie van de Hammer Youth, die volledig op het Tom Dumoulin Bike Park werd afgelegd. Dit jaar zat ook de kasseienstrook in het parcours. De harde wind maakte het er voor de jonge renners niet eenvoudiger op.

Reacties

Cookieinstellingen