Fortuna Sittard zoekt vaandeldragers voor sfeerproject

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard wil samen met het Fortuna Supporters Collectief de sfeer bij de spelersopkomst nog verder verhogen.

De spelersopkomst is hét moment waarop de wedstrijdspanning zich uit in een storm van geluid en ambiance. Het is dus ook het moment om dat spanningsmoment te optimaliseren, de wachtende spelers een extra boost te geven en om TV kijkend Nederland te laten zien waar het publiek in ‘Zitterd’ voor staat.

Als onderdeel van de vernieuwde opkomst worden straks vier trotse vaandeldragers met grote Fortuna Sittard vlaggen op het veld gezet. Daarmee zijn zij de voorste rij fans die de Sittardse trots en passie uitdragen. “Een belangrijke en ook eervolle taak! We willen graag met een vaste pool van 8 kandidaten werken, waarbij die 8 in onderlinge afstemming afspreken wie er bij welke thuiswedstrijd op het veld zal staan”, zo laat de club op zijn website weten.

De club is daarom op zoek naar volwassen kerels die sterk genoeg zijn om voorafgaand aan de thuiswedstrijden zeker tien minuten het vaandel te kunnen hanteren. Gegadigden moeten uiteraard zoveel mogelijk thuiswedstrijden beschikbaar zijn.

Belangstellenden kunnen zich tot 5 augustus opgeven door een bericht te sturen aan [email protected] Vermeld bij het onderwerp ‘Sfeer vaandeldrager’. Daarop neemt de club contact op om de verdere stappen af te spreken.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

0