José Rodriguez keert niet terug bij Fortuna Sittard

José Rodríguez
Foto: © Fortuna Sittard

Uit een post die José Rodriguez gisteren op Instagram plaatste blijkt dat de Spanjaard definitief niet terugkeert bij Fortuna Sittard.

Rodriguez werd vorig jaar gehuurd van FC Mainz en bleek – op een aantal uitglijders met rode kaarten tot gevolg na – een waardevolle kracht. De verdedigende middenvelder maakt de overstap naar FC Malaga. De Spaanse ploeg deed hem een beter aanbod dan Fortuna Sittard en bovendien is hij dan dichter bij zijn familie. In zijn post zegt hij onder meer vanaf nu fan te zijn van Fortuna Sittard.

https://www.instagram.com/p/B1OWAW_IWJ_/

De Spanjaard sloot een maand geleden al een principeakkoord met Málaga CF, dat uitkomt op het tweede niveau in Spanje. Maar omdat een definitief akkoord uitbleef liet Rodriguez weten de deal met Málaga CF af te wijzen. Vandaag is alles weer anders en is duidelijk geworden dat de Spanjaard definitief naar Málaga verkast.

Eerder deze week werd al bekend dat de vorig jaar voor Fortuna Sittard spelende Ahmed El Messaoudi dit jaar naar FC Groningen gaat. En ook door de naam van Welshman Joe Ledley kan woren vergeten.

De technische staf zal dus snel andere opties op een meer ervaren verdedigende middenvelder op waarde moeten schatten. De transferperiode duurt nog twee weken.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

0