Vier Fortunezen opgeroepen door hun bondscoach voor interlands

Foto: SGN

De voetbalcompetitie ligt de komende twee weken opnieuw stil vanwege interlandvoetbal. Voor de meeste Europese landen staan de kwalificaties voor het EK van 2020 op het programma.

Vier spelers van Fortuna Sittard sluiten aan bij een nationaal elftal.

Alexei Koselev (Moldavië)

Alexei Koselev is weer opgeroepen voor Moldavië. De doelman is een vaste waarde bij het nationale elftal en kon dan ook voor de komende periode weer een uitnodiging tegemoet zien. Moldavië neemt het als nummer vijf op tegen Andorra en Albanië, respectievelijk de nummer 6 en 4 in de groep.

Lisandro Semedo (Kaapverdië)

De aan OFI Kreta verhuurde aanvaller Lisandro Semedo kreeg voor de eerste keer een uitnodiging uit zijn vaderland Kaapverdië. De buitenspeler kan zijn debuut maken wanneer Kaapverdië oefent tegen Togo of DR Congo.

Patrik Raitanen (Finland U19)

Patrik Raitanen mag zich opnieuw melden in Finland. De verdediger, die tegen Feyenoord nog inviel, speelt met de U19 van zijn land twee oefenwedstrijden. Raitanen oefent met zijn leeftijdsgenoten tegen IJsland en Zweden.

Adnan Ugur (België U19)

Adnan Ugur sluit aan bij de nationale ploeg van België U19. De zuiderburen vertrekken naar de Spaanse zon om een trainingskamp te beleggen in Marbella. Daar zal twee keer geoefend worden.

Branislav Ninaj werd eveneens opgeroepen maar kwam niet door de laatste schifting heen. De verdediger blijft wel op de back-uplijst staan. Agim Zeka was eveneens opgeroepen, maar zal niet in actie komen voor Albanië U21.

Reacties

0