Max Verstappen verlengt contract met Red Bull Racing

Foto: © Getty Images/Red Bull Content Pool

Aston Martin Red Bull Racing en Max Verstappen hebben hun samenwerking verlengd tot eind 2023.

Dat maakte het team vandaag bekend. Teambaas Christian Horner is erg blij met de verlenging van de samenwerking. Met de wijziging van de reglementen in 2021 in het verschiet is het van het grootste belang om op zoveel mogelijk gebieden continuïteit te waarborgen. “Max heeft bewezen van grote waarde voor het team te zijn, hij gelooft in de samenwerking met motorleverancier Honda en we zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking met hem,” aldus Horner.

De 22-jarige Verstappen rijdt sinds 2016 voor het team van Red Bull in de koningsklasse. In zijn debuutrace voor het team reed hij meteen naar zijn allereerste grandprixzege. Dat was in de Grote Prijs van Spanje. Sindsdien won hij nog zeven races.

Afgelopen jaar boekte hij drie overwinningen en eindigde hij als derde in de titelstrijd. Het was het eerste jaar dat Red Bull met de motoren van Honda reed. Hij prijst de passie en kwaliteit van het team en de samenwerking met Honda. “Ik wil winnen met Red Bull en ons doel is om samen te knokken voor het wereldkampioenschap.”

Reacties