Derde editie Spinning Marathon ‘Hartje Sittard’: Doe je mee?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Anytime Fitness Sittard en Anytime Fitness Sittard-Lahrhof organiseren op Paasmaandag voor de derde keer een grote spinning marathon in het Kennedymarspaviljoen op de Sittardse Markt.

Op maandag 13 april om 12:30 uur gaat de marathon van start. Er is plek is voor maar liefst 100 fietsers!

Het team van spinning instructeurs van Anytime Fitness gaat er ook dit jaar weer een waar feestje van maken, mét enkele verrassende elementen.

In vier blokken van een uur brengen zij de fietsers uiteindelijk naar de finish, die omstreeks 17:30 uur zal zijn. De innerlijke mens van de deelnemers wordt in de pauzes voorzien van passende verzorging!

Inschrijven

Het inschrijfgeld is inclusief deelname, garderobe én verzorging tijdens de marathon en bedraagt voor leden van Anytime Fitnes € 25,00 en voor niet-leden € 32,50.

Ben jij geïnteresseerd in deelname óf ontvang je graag meer informatie? Stuur dan vóór 1 april een e-mail naar [email protected] óf stuur een privébericht naar de Facebookpagina van Anytime Fitness (www.facebook.com/anytimefitnesssittard) en geef hierin aan dat je graag wil deelnemen aan deze spinning marathon.

Anytime Fitness neemt dan contact met je op om alle praktische informatie met je te bespreken. Denk hierbij aan informatie over parkeren, kleedruimte, et cetera.

spinning marathon Hartje Stad

Reacties