Ongekend spannend slot reguliere BeNeLeagecompetitie herenhandbal

Vanavond om 20:00 uur speelt Kembit Lions het laatste reguliere competitieduel in de BeNeLeaguecompetitie 2019-2020 van het herenhandbal.

Een wedstrijd waarin voor beide ploegen alles te winnen of te verliezen valt, want in dit duel wordt duidelijk of Kembit Lions, tegenstander Sporting Nelo of wellicht beide ploegen de Final Four bereiken, de finale waarin de nummers 1 tot en met 4 van de eindrangschikking uitmaken wie zich kampioen van de BeNeLeague mag noemen.

Het enige team dat honderd procent zeker is van deelname aan de Final Four is Achilles Bocholt, op voorhand ook de favoriet voor het kampioenschap. Achilles heeft 9 punten voorsprong op de nummers 2 en 3 van de ranglijst, Kembit-Lions en Bevo die elk 30 punten hebben. Vlak daaronder staan Visé en Sporting Nelo, beide met 29 punten.

Vanavond speelt Achilles Bocholt thuis tegen Visé, Bevo ontmoet in eigen huis Volendam. En Lions dus thuis tegen Neerpelt. Stuk voor stuk thrillers op voorhand. Een spannender ontknoping van de BeNeLeague in de aanloop naar de Final Four is nauwelijks denkbaar. Alle wedstrijden beginnen vanavond om 20:00 uur.

Reacties