Fortuna Sittard start maandag met seizoenkaartenverkoop 2020/2021

Foto: SGN

Het ten gevolge van de coronacrisis abrupt beëindigde Eredivisieseizoen 2019-2020 zal niet licht worden vergeten.

De maatregelen ter indamming van de coronapandemie lijken inmiddels succes te hebben en daarom wordt een aantal beperkende maatregelen stap voor stap versoepeld. Het wordt dus hoe dan ook tijd om het vizier op het nieuwe seizoen te richten. Fortuna Sittard begint daarom op maandagochtend 18 mei met de verkoop van seizoenkaarten 2020-2021.

“Wij hopen opnieuw op jullie massale steun, want deze is meer dan ooit nodig. Alleen samen komen wij sterker uit deze situatie.”

Alle informatie over de seizoenkaart campagne is vanaf maandag te vinden op www.fortuna2021.nl. Hierop is te zien dat de club de tarieven niet heeft verhoogd, op die voor de Zuid-Tribune na. De prijs is meer in lijn getrokken met de andere tribunes, maar is nog steeds met afstand de goedkoopste van de Eredivisie. Ook is er vanaf volgend seizoen weer een echte familietribune (vakken E2 & E3) voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Korting

Supporters die vóór 1 juli 2020 meerdere seizoenkaarten tegelijk aanschaffen krijgen een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel €45,- per seizoenkaart.

Fortuna Sittard houdt ook rekening met het scenario waarbij publiek (nog) niet is toegestaan. Supporters kunnen kiezen voor het geven van ‘onvoorwaardelijke steun’ of een tegemoetkoming in de vorm van ticketing-tegoed naar rato van het aantal gemiste wedstrijden.

“Uiteraard zijn er diverse extra’s voor de supporters die de club onvoorwaardelijk steunen, maar wat de supporter ook kiest wij zijn trots op jouw support,” aldus Fortuna Sittard.

Verder heeft Fortuna Sittard voor de supporters die een seizoenkaart aanschaffen nog een verrassing in petto. Wat dit is maakt de club maandag bekend.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties