Route ’68: Fortuna Sittard organiseert unieke fanbeleving in coronatijd

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard organiseert op zaterdag 8 augustus Route ’68, een unieke fanbeleving in coronatijd.

Het nieuwe concept biedt supporters de mogelijkheid om in deze bijzondere tijden toch ondergedompeld te worden in een geel-groene fanbeleving. De drive-through is te bezoeken tussen 13:00 en 18:00 uur op het Tom Dumoulin Bike Park, tegenover het stadion.

De route is voorzien van de nodige verrassingen voor jong en oud. Zo is het mogelijk om vanuit de auto handtekeningen te verzamelen en nieuwe merchandise aan te schaffen, waaronder een lang gekoesterde wens onder de supportersschare. Ook supportersvereniging Fortuna SC is van de partij. Tijdens Route ’68 wordt ook het nieuwe thuisshirt gepresenteerd.

Ophalen of bestellen seizoenkaart

Het is tijdens de route tevens mogelijk om de seizoenkaart(en) voor het nieuwe seizoen op te halen. Dit is alleen noodzakelijk voor supporters die een andere stoel hebt gekocht dan vorig jaar of die vorig jaar geen seizoenkaart hadden en nu wel. Wie zijn stoeltje van vorige seizoen behoudt hoeft dus geen nieuwe kaart op te halen. Kaart kwijt? Stuur dan een mail naar [email protected].

Uiteraard is het op 8 augustus ook mogelijk om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Daarvoor wordt tijdens Route ’68 een aparte laan ingericht. Liever online bestellen? Klik dan op onderstaande link.

Huisregels voor bezoek Route ’68

  • Route ’68 is enkel te bezoeken per auto;
  • Het is niet toegestaan om tijdens de route uit te stappen;
  • Er mag niet harden dan 5 km/u gereden worden;
  • Gooi geen afval (blikjes, peuken of andere troep) uit het raam;
  • Respecteer de coronamaatregelen en volg aanwijzingen van personeel op.
Dossier: Fortuna Sittard

Reacties