Isitan Gün beantwoordt vragen van supporters Fortuna Sittard

Isitan Gün
Foto: Fortuna Sittard

In de aanloop naar het derde opeenvolgende Eredivisieseizoen van Fortuna Sittard spelen er nogal wat ontwikkelingen.

Diverse basisspelers van afgelopen seizoen zijn vertrokken naar andere clubs, zoals Wessel Dammers, Mark Diemers en Amadou Ciss. En misschien vertrekken er nog wel meer basisspelers, want de transferperiode is nog lang niet afgelopen.

Tegelijkertijd gonst het van de geruchten – vooral van Turkse kant – over het instappen van de Turkse mediamagnaat Acun Ilicali als aandeelhouder bij Fortuna Sittard en gaan er allerlei namen rond op internet van spelers die naar Sittard-Geleen zouden komen. Wat is daarvan waar, wat is de status van de besprekingen en wat is de achterliggende gedachte van die stap? Wat vindt de KNVB daarvan?En bovenal: hoe wordt Fortuna Sittard hier voetballend beter van en welke nieuwe spelers heeft de club nog als versterking op het oog? En met zijn hoevelen mogen we straks het stadion in om de club aan te moedigen, rekening houdende met de coronamaatregelen? Allemaal vragen die je regelmatig langs ziet komen op het forum van fortunasc.nl.

Het Fortuna Supporters Collectief, kortweg Fortuna SC, heeft het aanbod van Isitan Gün om bij de supporters levende vragen te beantwoorden dan ook van harte aangenomen. De afgelopen weken konden supporters al hun prangende vragen via e-mail, Facebook of de website van het supporterscollectief indienen en vanavond volgen in een speciale uitzending van Fortuna SC tv de antwoorden van Isitan Gün zelf.

Deze bijzondere uitzending van Fortuna SC tv wordt vanavond om 19:00 uur uitgezonden via de social mediakanalen van Fortuna SC (Youtube en Facebook) en is door iedereen geheel gratis te volgen. De uitzending wordt ondertiteld.

Reacties