Kan Fortuna Sittard het tegen Feyenoord opnieuw?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Coach Kevin Hofland werd vorige week door Fortuna Sittard vanwege aanhoudend slechte resultaten aan de kant gezet.

Terwijl de club op zoek is naar een nieuwe coach laat Sjors Ultee, vorig seizoen in naam hoofdtrainer van de club uit Sittard-Geleen, doorschemeren die klus graag te willen klaren. Hij zit in elk geval vanmiddag tijdens het duel tegen Feyenoord op de bank en krijgt daarbij gezelschap van hoofd jeugdopleiding Dominik Vergoossen.

Vorig seizoen had Fortuna Sittard na acht duels evenveel punten vergaard als dit seizoen. De club verloor vijf duels en speelde er drie gelijk. En net als vorig seizoen is de tegenstander in de negende wedstrijd Feyenoord. Vorig jaar verloren de Rotterdammers in het stadion aan de Milaanstraat onverwacht met 4-2 en boekte Fortuna Sittard zijn eerste overwinning van het seizoen. Het zou mooi zijn als de club onder leiding van Ultee dat kunstje weet te herhalen. Successen uit het verleden zijn echter geen garantie voor de toekomst, maar de spelers zullen er op gebrand zijn zich te revancheren voor de slechte resultaten tot nu toe.

Zondagmiddag treedt Fortuna Sittard naar verwachting aan met de volgende basiself: Yannick van Osch, Lazaros Rota, Martin Angha, Ben Rienstra, Roel Janssen, George Cox, Jorrit Smeets, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Sebastian Polter en Mats Seuntjens. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties