Gewaarschuwd Fortuna Sittard vanavond tegen VVV Venlo

Foto: SGN

Georgios Giakoumakis zette zichzelf afgelopen woensdagavond op een voetstuk door vier maal voor VVV Venlo te scoren tegen Vitesse.

De Griek onderstreepte daarmee zijn klasse als goalgetter: hij wist in 19 duels 20 keer te scoren voor VVV Venlo, dat inmiddels ook een knappe reeks resultaten aaneen heeft weten te rijgen.

Fortuna Sittard speelt vanavond om 20:00 uur thuis tegen de Venlose formatie, die inmiddels evenveel punten heeft vergaard. Het team van trainer Hans de Koning bezet de dertiende plek van de ranglijst, Fortuna staat twaalfde en heeft een beter doelsaldo van de Venlonaren. De grote vraag is: door wie kan Giakoumakis worden afgestopt? Het zal allereerst zaak zijn om te voorkomen dat de Griekse goaltjesdief in positie wordt gebracht. Of dat is gelukt weten we vanavond tegen de klok van 22:00 uur.

Coach Sjors Ultee kan nog niet beschikken over de geschorste spits Sebastian Polter. Roel Janssen is wel weer beschikbaar. Mogelijk maakt de gisteren gecontracteerde verdediger Dario van den Buijs in de loop van de wedstrijd zijn debuut voor Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard start naar verwachting met de volgende opstelling: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Zian Flemming, Emil Hansson, Mats Seuntjens en Lisandro Semedo.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties