Zaterdag Limburgse handbalderby in Sittard-Geleen

Kembit-Lions kende in september vorig jaar geen al te voortvarende start van de HandbalNL League. De ploeg van coach Jauernik morste in de eerste vier duels 5 van de 8 punten.

Daarna kwam de competitie noodgedwongen stil te liggen. Maar sinds de hervatting van de competitie op 6 maart jongstleden wist Lions achtereenvolgens Aalsmeer, Hurry Up en Volendam te verslaan. Daarmee keerde de Sittard-Geleense formatie terug aan de top van de ranglijst. Aalsmeer heeft 7 punten en staat met twee wedstrijden minder gespeeld op de tweede plek met twee punten minder dan Lions, streekgenoot Bevo staat met 5 punten op de derde plek met vier punten en twee wedstrijden minder.

Zaterdag speelt Lions thuis tegen Bevo. Als Lions wint kan er een gaatje worden geslagen met de ploeg uit Panningen. Bevo zal er natuurlijk alles aan doen om dat te voorkomen. Het belooft zaterdag kortom weer een ontmoeting vol strijd te worden in de Stadssporthal. De wedstrijd begint om 16:30 uur en is niet voor publiek toegankelijk. Het duel kan online worden gevolgde via de livestream.

Reacties