Fortuna Sittard op bezoek bij door corona geplaagd Feyenoord

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Sittard treedt vanmiddag in een lege Kuip aan voor het uitduel tegen een door corona gehavend Feyenoord.

Zeker vijf spelers van de Rotterdams formatie zaten zaterdag preventief in quarantaine.

Twee spelers zijn inmiddels positief getest op corona. Om welke spelers het hier gaat wordt om privacyredenen niet bekendgemaakt, maar dat zal morgen bij het bekend worden van de opstellingen vanzelf blijken. Verder ontbreken twee spelers door blessures. Daarmee komt het aantal spelers waarover Dick Advocaat vandaag niet kan beschikken op zeven, zo valt te lezen op de website van de club uit Rotterdam-Zuid.

Wat de beschikbaarheid van spelers betreft ziet het er bij Fortuna Sittard een stuk beter uit. Voor zover bekend kan coach Sjors Ultee beschikken over een complete selectie. George Cox is weer beschikbaar. De enige onzekerheid betreft aanvaller Lisandro Semedo: die keert terug van een intensieve interlandperiode, waarin hij zich met Kaapverdië wist de verzekeren van deelname aan de Afrika Cup. Mogelijk wordt hem rust gegund.

Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Zian Flemming, Mats Seuntjens, Sebastian Polter en Lisandro Semedo/Emil Hansson.

De wedstrijd begint vanmiddag om 12:15 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties