Avondvierdaagse Sittard van 14 tot en met 17 september

Foto uit 2018
Foto: Avondvierdaagse Sittard

De sinds 2011 georganiseerde Avondvierdaagse Sittard beleefde vorig jaar zijn tiende editie. Vanwege corona gebeurde dat met een ‘home edition’.

Daarbij liepen de deelnemers vanuit hun eigen woning de vierdaagse met behulp van een app. Dit jaar hoopt de organisatie van het wandelevenement dat de coronapandemie in september zover onder controle is dat het evenement weer op de vertrouwde plek kan starten: het VVS-terrein aan de Bradleystraat in Sittard.

Dat wil overigens niet zeggen dat er dan geen extra maatregelen meer nodig zijn. Samen met de gemeente worden verschillende scenario’s uitgewerkt, waarbij het uitgangspunt is dat anderhalve meter afstand dan nog steeds de norm is. Zo kun je straks online inschrijven én betalen, worden de starttijden verruimd en komen er extra wandelafstanden.

“Helaas is nu al zeker dat er geen slotfeest zal komen, maar desalniettemin zijn we blij als we weer gezamenlijk kunnen genieten van de ‘normale’ wandelroutes,” zo laat de organisatie weten op Facebook.

Verder zoekt de Avondvierdaagse Sittard nog extra mensen die ’s middags de routes kunnen uitzetten door het ophangen van routepijlen. Ben of ken jij iemand die op 14, 15, 16 en/of 17 september overdag beschikbaar is om te helpen? Stuur dan een bericht naar [email protected]

Inschrijven voor de Avondvierdaagse Sittard kan via onderstaande link.

Reacties

Cookieinstellingen